Her er de malerier som du også kan se live. Kontakt mig på betmalling@gmail.com hvis du ønsker at se dem live. Glæder mig til at høre fra dig.

 

1“Human development“. Laves på bestilling i forskellige farver og str.

0.00 DKK

Malerierne sælges samlet (3 stk.) . Kan bestilles i andre størrelser og farver. Malerierne maler jeg med 4 forskellige titler  Forår, sommer, efterår og vinter. Farverne symboliserer årstiden. Kontakt mig på mail:betmalling@gmail.com


Historien bag: Hvert eneste menneske (om man tror på flere liv eller ej) udvikles gennem livet (gennem flere liv)  Øverst på bakken er det øverst opnåelige og guddommelige.Det kan tage lang tid at komme helt op af bakken - afhængig om man selv ønsker en udvikling frem til det guddommelige.  Nogle holder mange pauser og andre knokler for hurtigere at komme til toppen. Nogle har megen modgang i livet - hos andre går det nemmere. Alle skal derop på et tidspunkt - spørgsmålet er bare hvor megen flid det enkelte menneske har for at opnå 100% guddommelighed og nå til toppen? Har man udviklet nok empati, kærlighed, medmenneskelighed o.s.v? Hvornår er man færdig som menneske? Skal man leve et nyt liv når det gamle slutter fordi man ikke er helt færdig endnu?  Fordi man endnu ikke har forstået sin(e)  livsopgave(r) 
Malerierne er meget filosofiske og man kan vælge at tolke dem som man ønsker. 
 

Jeg laver malerierne i min. str. 15x20 cm til 2000 kr. (3 stk.) og op til str. 80x100 cm (3 stk.) til 15000 kr. 

Malerierne sælges uden rammer.